Kaarten reserveren

Op deze pagina kunt u kaarten reserveren voor het hieronder genoemde concert.
Vul in het formulier ook uw e-mailadres en uw telefoonnummer in zodat wij u eventueel kunnen bereiken.

Concert: Secreto Ibérico

zaterdag 30 juni 2018

aanvang 20:00 uur, zaal open vanaf 19:30 uur

Doopsgezinde Kerk, Frankestraat 24, Haarlem

Uw gegevens
Kaarten
  1. U kunt het totaalbedrag overmaken op NL31 INGB 0002772304 t.n.v. Haarlems Klein Koor in Haarlem. Vermeld daarbij:

• de datum van het concert: 30-06-2018
    • onder welke naam deze reservering gemaakt is

Graag tijdig overmaken zodat het vóór het concert bij ons binnen is; dit bevordert een vlotte doorstroming aan de kassa. En het levert u ook nog eens korting op! Uiteraard kunt u ook aan de kassa betalen (zonder korting).

Hoe wist u van dit concert?

Meerdere antwoorden mogelijk:

Privacy

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het verifiëren van uw betaling en om contact met u op te nemen, mocht het concert onverhoopt niet doorgaan. Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, dan gebruiken wij uw naam en e-mailadres ook daarvoor. Na het concert verwijderen wij uw persoonlijke gegevens uit onze database. Door gebruik te maken van de online reservering gaat u hiermee akkoord.